Parizer


Bine ați revenit!

Astăzi va dau o super rețeta simpla pentru un parizer sănătos. Mezeluri nu prea mănânc de mulți ani, însă de când cu regimul și tăiatul tuturor alimentelor procesate din comerț de pe lista de cumpărături, n-am mai mâncat deloc. Însă, pofta mai vine din când in când, așa ca am hotărât sa-mi fac propria rețeta de parizer. Pentru ca n-am vrut sa stric multe ingrediente(n-am știut ca-mi va ieși super), am făcut o bucata mică. Așa ca, voi neaparat dublați cantitățile. Pentru ca parizerul sa fie fin, aveți nevoie de o mașina de tocat cu ochiuri foarte mici sau un tocător electric cu lama S, și de supa de pui.
Pentru aceasta bucata mică de parizer am folosit :

  • Ingrediente:
  • 2 pulpe mici de pui fără os și fără piele,
  • 1pulpa cu os și piele
  • 1/2 ceapa albă,
  • 1 cățel de usturoi,
  • boia de ardei dulce,
  • sare si piper (după gust),
  • 1/2 cana de supa in care a fiert o pulpa de pui cu os.
  • Alte condimente(cimbru,Nucșoara,) optional

Mod de preparare:

Fierbinți pulpa cu os foarte bine. Avem nevoie de supa de la ea. Cele 2 pulpe fără os și fără pielea, crude, le-am pus in mini tocătorul meu care face treaba buuuna. Le-am tocat pana totul a ajuns o pasta fina, apoi am adăugat condimentele și supa de la pulpa fiarta. Pasta am pus-o in folie alimentara, legată foarte strâns la capete. Am pus parizerul la fiert intr-o oala in care deja apa fierbea, am dat focul la minim și l-am fiert 1 ora și 10 min. Minunat a ieșit. Când l-am taiat era încă puțin cald. A doua zi de la frigider este și mai bun. Acesta a completat perfect un mic dejun sățios și sănătos, atât pentru mine, cât și pentru băiețel. Pofta mare!


P.S Dacă aveți nevoie de îndrumare, va rog sa-mi scrieți aici sau pe Pagina de Facebook: “ Orizonturi culinare pentru alergici”, la care va îndemn sa va abonați dacă vreți sa descoperiți Rețete noi.


!!!Conform dreptului de autor, copierea și distribuirea rețetelor fără citarea sursei este interzisă.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: